Áfacsalás és NAV lefoglalások

 

Bizony bosszantó dolog tud lenni, ha valaki vesz egy autót, és valami elromlik rajta, és akár járművünk értékének nagyrészét rákölthetjük az autóra.

DE VAN ENNÉL SOKKAL ROSZABB IS!

Önök  mit szólnának, miután megvették autójukat,  kifizették az eredetvizsgát, névreírást stb-t, és a következő év valamelyikében egyszer csak megjelenne a NAV, és lefoglalná a járművüket, amivel tulajdonképpen sok mindent nem tudnak kezdeni?

Tudom, hogy ezt a blogot sokan azért keresik meg, mert garanciális problémájuk van, de szeretném felhívni figyelmüket, hogy ezeknél azért vannak sokkal nagyobb problémák is!

Érdekes történetek az Áfacsalásról, azaz miért kell rettegnünk legfeljebb 6 évig a külföldről behozott autónktól? Ugye önnek is gyanús, hogy ha megnézi frissen vásárolt autójának árát, és ha azt külföldről behozná drágábban jönne ki? Vajon a kereskedők ilyen ügyesen alkudnak? Egy frászt, itt szépen leírják miért van ez:

Miért olcsó a használtautó

Áfacsalások használtautók

 

Sajnos hogy egy kiszemelt autó az elmúlt 6 évben áfacsalás áldozata lett, nem deríthető ki sehogyan.  Mindig az a tulajdonos fogja megszívni legjobban, akinél éppen az áfacsalt autó lesz, azaz az akkori tulajdonos, amikor a NAV bűncselekmény miatt lefoglalja a járművet. Ő majd perelheti az előző tulajt, és így tovább.

Ezt is javaslom olvasásra mindenkinek, sajna ezt énis beszívtam volna, ezzel nincs mit tenni:

Átverések az autópiacokon

 

Őszintén javaslom mindenkinek, csak megbízható forrásból vegyen autót, mert egy becsületes családnak kidobna egy autó árát, nagyon nagy probléma!

 

 

 

 

 

Egy hozzászólás a(z) “Áfacsalás és NAV lefoglalások” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: URL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *